Pâinea portocalie de caise necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 427 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, bicarbonat de sodiu, nuci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această pâine. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Pâine Dulce De Portocale-Caise, Pâine De Afine Cu Portocale De Caise, și Coacerea Pâinii: Pâine Cu Caise De Nucă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inch. Cerneti impreuna faina, praful de copt, sarea si bicarbonatul de sodiu, dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul sau margarina și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați sucul de portocale, laptele și oul; bate bine. Amestecați treptat amestecul de făină. Se amestecă caisele, chipsurile de ciocolată și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Suc De Portocale
Caise
Nuci
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ouă
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 50 până la 55 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată. Se răcește pâinea în tigaie timp de 10 minute înainte de a o scoate pe o grătar pentru a se răci complet.