Pâine de picnic cu șuncă și brânză
Pâinea de picnic cu șuncă și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 299 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mic de amestecare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecul de drojdie cu făina, oul, untul, zahărul și sarea; se amestecă bine. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până se omogenizează, aproximativ 8 minute.
Ungeți ușor un amestec mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Combinați șunca, brânza, pimento-ul și măslinele într-un bol mediu de amestecare; pus deoparte.
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată.
Rulați sau bateți aluatul într-un dreptunghi de 10x14 inch. Faceți tăieturi paralele de 3/4 inch lățime și 2 inci lungime pe cele două margini lungi ale dreptunghiului. Răspândiți uniform amestecul de umplere peste centrul dreptunghiului. Îndoiți capetele scurte ale dreptunghiului peste umplutură. Pornind de la unul dintre aceste capete, întindeți alternativ benzi de pe cele două părți peste umplutură, astfel încât benzile să se suprapună în diagonală.
Transferați pâinea pe o foaie de copt ușor unsă, acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute.
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 20 până la 30 de minute sau până se rumenesc.