Pâine De Ceapă-Usturoi
Ceapa-usturoi pâine ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 224 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de parmezan, pâine, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ceapă Pâine Elvețiană, Pâine Rapidă De Ceapă, și Pâine De Ceapă Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți foaia de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit. În tigaia de 7 inci, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați 2 până la 3 minute sau până se înmoaie.
Desfaceți cu grijă aluatul.
Se întinde cu amestec de ceapă. Rezervați 1 linguriță de brânză pentru topping; presărați brânza rămasă uniform peste amestecul de ceapă.
Rulați aluatul; așezați cusătura în jos pe foaia de prăjituri.
Cu un cuțit ascuțit sau zimțat, Faceți 4 sau 5 tăieturi diagonale deasupra pâinii.
Se presară cu 1 linguriță de brânză rezervată.
Coaceți 26 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia cookie; se răcește 10 minute.
Se taie în diagonală în felii cu cuțit zimțat; servi cald.