Pâine cu aluat I
Pâine cu aluat aș putea fi doar rețeta fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 440 de calorii . Această rețetă servește 8. Pentru 29 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită făină de pâine, apă caldă, sare și zahăr. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Această rețetă este plăcută de 159 de bucătari și bucătari. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Pâinea cu aluat de secară încolțită , clătitele cu aluat din 4 iulie și crutoanele cu usturoi cu aluat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă zahărul, uleiul de porumb, sarea, apa și 1 cană de starter de aluat într-un castron mare. Cerneți făina și adăugați la amestec. Se unge sau se unge aluatul.
Puneți aluatul într-un bol uns cu ulei, acoperiți și lăsați să crească peste noapte.
A doua zi, framantam aluatul timp de 10 minute. Împărțiți în jumătate și puneți-le în două tavi de pâine de 4 x 8 inch unse. Lăsați aluatul să își dubleze volumul.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 40 până la 45 de minute sau până când pâinea devine maro aurie și bate goală. Se lasă să se răcească pe gratele de sârmă.