Osso Buco cu roșii, măsline și Gremolata

Osso Buco cu roșii, măsline și Gremolata
Osso Buco cu roșii, măsline și Gremolata necesită aproximativ 75 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 190 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de vin, bulion de pui, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Osso Buco cu roșii, măsline și Gremolata, Osso Buco cu Gremolata, și Osso Buco cu Gremolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se usucă gambele și se condimentează cu sare și piper. Împărțiți gambele și făina între 2 pungi mari de plastic sigilabile și agitați pentru a acoperi, apoi îndepărtați gambele din pungi, scuturând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Încălziți uleiul și 2 linguri de unt în oală rezistentă la cuptor la foc moderat până când spuma dispare, apoi se rumenesc bine în 2 loturi, 10 până la 12 minute pe lot, transferându-se pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Reduceți căldura la moderat și adăugați untul de lingură rămas în oală împreună cu ceapa, morcovul, țelina și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa devine aurie palidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ingredientele rămase de tocană și aduceți la fierbere, amestecând. Aranjați gambele în oală în 1 strat și reveniți la foc mic. Acoperiți oala și fierbeți gambele în mijlocul cuptorului până când sunt foarte fragede, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți șirurile din osso buco și aruncați împreună cu crenguțele de pătrunjel și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso BucoOsso Buco
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
1
Se amestecă împreună ingredientele gremolata într-un castron mic și se presară peste osso buco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso BucoOsso Buco
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Serviți imediat.
1
* Osso buco (fără gremolata) se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește complet, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor de 325 F de 30 până la 40 de minute. * Osso buco poate fi gătit și într-o tigaie mare. Puneți tigaia peste 2 arzătoare pentru rumenire și fierbere, apoi acoperiți bine tigaia cu folie pentru fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso BucoOsso Buco
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista