Orzo copt cu creveți, sos de roșii și Fetan este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 5,02 USD pe porție. O porție conține 718 calorii, 46G de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați paste orzo), creveți, feta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Creveți la cuptor în sos feta de roșii, Creveți la cuptor și Orzo cu brânză Feta, și Creveți la cuptor cu roșii și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Gatiti ceapa, usturoiul, oregano si fulgii de ardei rosu in 1 lingura ulei intr-un vas greu de 4 litri la foc moderat, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați vin și fierbeți până se reduce cu 1/2, aproximativ 3 minute. Se amestecă roșiile și sarea, apoi se reduce focul și se fierbe rapid, amestecând frecvent, până se îngroașă ușor, aproximativ 8 minute. Amestecați creveții în sos și fierbeți, amestecând ocazional, până când creveții sunt doar fierți, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
În timp ce sosul și creveții se gătesc, gătiți orzo într-o oală de 6 litri cu apă sărată clocotită până la al dente. Rezervați 1/2 cană apă de gătit, apoi scurgeți orzo într-o sită. Întoarceți orzo în oală și aruncați cu uleiul de lingură rămas. Se amestecă sosul cu creveți și apă de gătit rezervată, apoi se adaugă măsline și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Aluat De Pâine De Porumb
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Lingurați 1/2 de paste într-un vas de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci, apoi presărați cu 1/2 de feta. Se acoperă cu pastele rămase și feta, apoi se coace în mijlocul cuptorului, neacoperit, până când brânza se topește ușor și pastele se încălzesc, 10 până la 15 minute.