Orez cu ierburi proaspete
Orezul cu ierburi proaspete este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 295 calorii. Un amestec de scallions, ierburi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Orez Pilaf cu tunan proaspăt și ierburi, Fidea picantă de orez cu teriyaki de pui și ierburi proaspete, și Hârtie proaspătă de orez (primăvară/vară) rulouri cu ierburi și legume în pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Adăugați orezul și fierbeți, amestecând ocazional, până când este ușor gătit, aproximativ 10 minute. Se amestecă ierburile și scallionii și se scurg într-o strecurătoare; ierburile se vor agăța de orez.
Întoarceți cratița la arzător.
Adăugați jumătate din unt și topiți-l la foc moderat.
Adăugați orezul și restul de 4 linguri de unt, amestecați ușor și condimentați cu sare. Acoperiți și gătiți timp de 15 minute. Puneți orezul și serviți.