Orecchiette cu carpa de rata condimentata 4

Orecchiette cu carpa de rata condimentata 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orecchiette cu cârpă de rață condimentată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,54 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ulei de măsline, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Ragu de mere-porc cu Orecchiette, Crockpot Mediterranean Chicken Rag cu Orecchiette, și Spaccatelle Cu Ragu De Rață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Presărați rața cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rață întreagăRață întreagă
3
Se adaugă rața în oală și se fierbe până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Transferați rața pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
5
Adăugați busuioc, usturoi, cimbru, baton de scorțișoară și ardei roșu zdrobit în oală; saut 3 minute. Întoarceți rața în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați roșiile; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când rața este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Rață întreagăRață întreagă
7
Scoateți bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
8
Transferați rața pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
9
Tăiați toată carnea din oase; tăiați carnea în fâșii. Întoarceți carnea în oală. Condimentează Rag de rață la gust cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Reîncălziți la foc mediu înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Gatiti orecchiette in oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este doar frageda, dar inca ferma de muscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrecchietteOrecchiette
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Scurgeți pastele. Întoarce-te la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Adăugați Rag de rață, rucola și parmezan; aruncați pentru a amesteca. Împărțiți pastele între boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
RucolaRucola
PastePaste
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Se presară cu brânză feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista