Obrajii de porc înăbușiți în sos de vin de roșii

Obrajii de porc înăbușiți în sos de vin de roșii
Obrajii de porc înăbușiți în sos de vin de roșii ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,24 USD pe porție. O porție conține 910 calorii, 51G de proteine, și 62g de grăsime. 75 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați câteva linguri ulei, tulpini de țelină, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Obrajii de vită înăbușiți în vin roșu cu coajă de portocală (Joues de Boeuf aux Agrumes), Obrajii de porc fiert cu Sherry, și Obrajii De Porc Fiert Din Sichuan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie, încălziți uleiul la foc mediu. Asigurați-vă că obrajii de porc sunt uscați și presărați-i cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați-le în tigaie, având grijă să nu înghesuiți carnea. Gatiti pana cand suprafata se rumeneste pe ambele parti, aproximativ 4 minute pe fiecare parte, rotind doar o data sau de doua ori pentru a nu deranja rumenirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Îndepărtați cu clești pe măsură ce obrajii se rumenesc; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați ceapa, morcovii și țelina în oală. Saut până la înmuiat, dar nu maro, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați vin, roșii și rozmarin. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați obrajii de porc și amestecați pentru a acoperi carnea în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Acoperiți tigaia și transferați-o în cuptor. Se fierbe până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2,5 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se servește cu paste sau mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista