Napoleoni De Bezea Cu Înghețată De Tei Și Mure

Napoleoni De Bezea Cu Înghețată De Tei Și Mure
Napoleonii de bezea cu înghețată de var și mure este un fără gluten garnitură. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 232 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Cremă de lămâie și Lime Parfaits cu mure, Cupe de bezea cu cremă de tei și fructe de pădure proaspete, și Tarta De Tei Cu Mure pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În12 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista