Naan: Pâine Plată Indiană La Cuptor

Naan: Pâine Plată Indiană La Cuptor
Rețeta Naan: pâinea plată indiană la cuptor ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această pâine are 248 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 129 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină, praf de copt, kalonji și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Pâine Indiană Naan, 3 Ingredient Paleo Naan (pâine indiană), și Pâine Indiană Naan Cu Coriandru-Mentă La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un pahar mare, dizolvați drojdia uscată și 1 linguriță de zahăr cu 3/4 cană de apă caldă (aproximativ 100 de grade F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Praf De Sare Pentru Apa La FiertUn Praf De Sare Pentru Apa La Fiert
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Lăsați-l să stea pe tejghea până când este spumos, aproximativ 10 minute.
4
Între timp, cernem făina, sarea, rămânând 1 linguriță de zahăr și praful de copt într-un bol mare și adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Odată ce drojdia este spumoasă, adăugați iaurtul și uleiul de măsline în pahar și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Se toarnă amestecul de iaurt în ingredientele uscate și se adaugă semințele de kalonji și fenicul, dacă se utilizează, și se amestecă ușor ingredientele împreună cu o furculiță. Când aluatul este pe cale să se unească, folosiți-vă mâinile pentru a amesteca. Se va simți ca și cum nu ar fi suficientă făină la început, dar continuați până când se transformă într-un aluat moale, ușor lipicios și flexibil. De îndată ce se reunește, opriți frământarea. Acoperiți aluatul cu folie de plastic sau un prosop de ceai umed și lăsați-l să stea într-un loc cald, fără pescaj, timp de 2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
7
Când sunteți gata să vă rostogoliți, asigurați-vă că aveți două boluri pe tejghea: unul cu făină suplimentară în el și unul cu apă. Aluatul va fi extrem de moale și lipicios-acest lucru este bun! Separați aluatul în 6 porții egale și rulați ușor fiecare în vasul cu făină suplimentară pentru a nu le lipi unul de celălalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Formați naanul. Folosind un sucitor, rotiți fiecare bucată de aluat într-o formă de lacrimă, mai îngustă în partea de sus decât în partea de jos. Ar trebui să aibă o lungime de 8 până la 9 inci, o lățime de 4 inci în punctul său cel mai larg și o grosime de aproximativ 1/4 inci. Odată ce ați format forma generală, puteți, de asemenea, să o ridicați cu un capăt și să o mișcați; greutatea proprie a aluatului o va întinde puțin. Repetați această metodă cu restul de aluat. (Dacă faceți versiunea fără gluten, veți avea mai mult noroc să apăsați aluatul cu vârful degetelor, decât să rulați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
NaanNaan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
9
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare până când aproape fumează. Asigurați-vă că aveți un capac suficient de mare pentru a se potrivi cu tigaia și aveți gata un bol cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Umeziți-vă mâinile în vasul cu apă și ridicați unul dintre naans, răsturnându-l de la o mână la alta pentru a-l umezi ușor. Puneți-l ușor în tigaie și setați cronometrul timp de 1 minut. Aluatul ar trebui să înceapă să buleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
După aproximativ 1 minut, întoarceți naanul. Ar trebui să fie blister și oarecum înnegrit, nu vă faceți griji - asta este tipic pentru naan tradițional! Acoperiți tigaia cu capacul și gătiți încă 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Scoateți naanul din tigaie, periați cu puțin unt și presărați cu puțină sare de mare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
NaanNaan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Așezați naanul într-un vas căptușit cu prosop de ceai. Repetați cu restul de naans și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Fram Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista