Naan Condimentat

Naan Condimentat
Condimentat Naan ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. O porție conține 355 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 51 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână usturoi, sare, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cochet Indian Condimentat de pui cu Naan, usturoi naan , cum se face usturoi naan pe aragaz și cuptor, și naan fără drojdie, cum se face naan fără drojdie pe aragaz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți făina de pâine, sarea și drojdia împreună într-un bol de amestecare până când sunt combinate; deoparte. Amestecați mierea, 3/4 cană de apă și 1 1/2 linguri de unt împreună într-un bol de amestecare până când mierea s-a dizolvat. Se amestecă jumătate din amestecul de făină până nu rămân pete uscate. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Se transferă într-un vas uns, se acoperă și se lasă să se ridice într-un loc cald până se dublează în vrac, 1 până la 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Între timp, pregătiți umplutura topind 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu-mic. Se amestecă ceapa, usturoiul, ghimbirul, coriandrul, chimenul, scorțișoara și pudra de chili. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, 10-15 minute. Se amestecă stafidele, nuca de cocos și 2 linguri de apă. Acoperiți și gătiți 10 minute mai mult; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Puneți o foaie mare de copt în cuptor pentru a preîncălzi. Praf o a doua foaie de copt puternic cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Puneți aluatul și împărțiți-l în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
7
Rotiți fiecare bucată într-o rundă de 8 inci, apoi lingurați umplutura în mijlocul aluatului. Aduceți marginile aluatului peste umplutură și prindeți-le pentru a sigila. Rotiți cu grijă aluatul în ovale de 8 inci și așezați-l pe foaia de copt înmuiată. Acoperiți cu un prosop și lăsați să crească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Transferați cu grijă naanul pe foaia de copt fierbinte din cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Coaceți până când naanul s-a umflat și sunt aurii, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate4
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista