Muschiulet De Vita Prajit Cu Boabe De Piper

Muschiulet De Vita Prajit Cu Boabe De Piper
Această rețetă servește 10 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 129 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 72 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, unt, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Muschiulet de vita incrustat cu piper pe rosii de vita cu branza de capra, ceapa prajita frantuzeasca si sos de otet Balsamic, Muschiulet de vita cu coaja de piper cu Gremolata, și Filet de vită amestecat cu boabe de piper cu reducere de șalot-Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați filetul pe un suport de prăjire.
4
Presărați generos cu sare kosher și zahăr, ceea ce va aprofunda aromele savuroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Apăsați boabele de piper zdrobite pe toată suprafața cărnii. Introduceți un termometru pentru carne și introduceți-l în cuptor până când carnea de vită înregistrează 120 până la 125 grade F pentru mediu-rare/rare. Carnea de vită va găti probabil în 20 până la 25 de minute, în funcție de temperatura sa înainte de a intra în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
În timp ce carnea se prăjește, topiți untul cu usturoiul într-o tigaie mică și lăsați untul să se rumenească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți usturoiul și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Scoateți carnea când este gata și turnați ușor untul de usturoi (ar trebui să sfârâie când lovește carnea). Acoperiți carnea ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista