Mozzarella en Carozza
Mozzarellan en Carozza ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 612 calorii, 14g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de arahide, mozzarella, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mozzarellan En Carozza, Mozzarellan En Carozza, și Mozzarellan într-o trăsură: Mozzarellan în Carozza.
Instrucțiuni
Bateți împreună ouăle, laptele și Parmigiano-Reggiano într-un bol mediu până când sunt un amestec omogen. Condimentează cu sare, după gust și rezervă.
Împărțiți mozzarella între 4 felii de pâine Pullman.
Puneți feliile rămase de pâine deasupra mozzarella și apăsați pentru a închide.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Adăugați ulei de arahide într-o tigaie largă mare până când are o adâncime de cel puțin 1/2 inch.
Se încălzește la foc mediu-mare la 350 de grade F.
Dragați fiecare sandwich în făină și scuturați excesul. Înmuiați fiecare sandviș generos în amestecul de ouă/brânză. Lucrați în loturi, faceți acest proces fiecărui sandwich chiar înainte de prăjire, nu este o idee bună să faceți făină și să vă scufundați înainte de timp. Asigurați fiecare sandwich cu scobitori.
Puneți primul sandwich în uleiul fierbinte.
Scoateți scobitorii pentru a întoarce și introduceți scobitorii în a doua parte. Când fiecare sandwich este frumos și maro pe ambele părți, scoateți-l din ulei și ștergeți-l pe prosoape de hârtie. Puneți-l pe o tavă cu un suport și păstrați-l cald în cuptorul preîncălzit. Repetați acest proces cu fiecare dintre sandvișuri.
Tăiați sandvișurile în diagonală în sferturi, aranjați pe un platou de servire și serviți cu sosul.
Într-o tigaie mică, combinați uleiul de măsline, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit. Gatiti la foc mediu pana cand usturoiul este maro auriu si foarte aromat.
Adăugați sucul de lămâie și caperele și agitați pentru a combina. Rotiți în unt și condimentați cu sare, după gust. Aruncați pătrunjelul și serviți imediat.