Morcovi arși cu brânză de capră, pătrunjel, rucola și chipsuri de usturoi crocante
Morcovii arși cu brânză de capră, pătrunjel, rucola și chipsuri de usturoi crocante sunt un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 213 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză de capră similară, oțet de vin, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Morcovi arși, brânză de capră și chipsuri de usturoi, Friptură Chimichurri cu morcovi arși și brânză de capră, și Salată crocantă de rucola acoperită cu brânză de capră cu vinetă de rodie.
Instrucțiuni
1
Pentru a face vinaigreta, turnați oțetul într-un castron mic și bateți în 5 linguri de ulei de măsline extravirgin. Condimentează după gust cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați morcovii transversal în jumătate, apoi tăiați jumătățile în bețișoare groase și aspre. Aruncați într-un castron cu 3 linguri de ulei de măsline, cimbru și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți o chapa sau o tigaie mare din fontă la foc mare. Lucrând în loturi, dacă este necesar, adăugați morcovii într-un singur strat și gătiți, fără a se întoarce, până când sunt carbonizați pe fund și aproape arși, 3 până la 5 minute. Întoarceți cu o spatulă și gătiți pe cealaltă parte încă 2 până la 3 minute, reglând căldura după cum este necesar, până când sunt crocante la exterior și fragede în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Transferați într-o tavă. Ștergeți tigaia, dacă o folosiți, și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Combinați pătrunjelul și rucola pe un platou mare de servire și aruncați ușor cu jumătate de vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Piept De Pui La Rotisor
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Așezați morcovii deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
7
Reîncălziți chapa sau tigaia la foc foarte mare și acoperiți cu restul de 1 până la 2 linguri de ulei de măsline. Adăugați imediat feliile de brânză de capră: aveți grijă—uleiul se poate stropi. De îndată ce vedeți brânza înnegrită pe fund, îndepărtați feliile cu o spatulă subțire și inversați pe morcovi. Aruncați chipsurile de usturoi peste salată și stropiți cu vinaigreta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sos De Curcan, încălzit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Din șapte incendii: Grilling the Argentinian Way de Francis Mallmann. Drepturi de autor: 2009 de Francis Mallmann; fotografie: 2009 de Santiago Solo Monllor. Publicat de Artisan, o divizie a Workman Publishing Company.