Monterey Jack Gratin De Cartofi
Monterey Jack Gratin de cartofi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 198 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați lapte praf fără grăsimi instant, brânză monterey jack, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Tacos de mic dejun cu cartofi cu Bacon cu Monterey Jack, Monterey Jack Quesadillas, și Monterey Jack Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina și 1/2 cană de lapte într-o cratiță medie; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă restul de 1 1/2 căni de lapte, lapte praf și margarină. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu cu un tel de sarma, pana cand amestecul este ingrosat si bubuit. Se amestecă sare, piper și nucșoară.
Presărați usturoiul într - un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați jumătate de inele de ceapă peste usturoi; acoperiți cu jumătate de felii de cartofi. Aranjați inimile de anghinare peste cartofi. Repetați straturile cu ceapa rămasă și feliile de cartofi.
Se toarnă amestecul de sos peste felii de cartofi și se presară parmezan.
Coaceți, descoperit, la 350 timp de 40 de minute.
Presărați uniform cu brânză Monterey Jack.
Coaceți încă 20 de minute sau până când cartoful este fraged.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.