Monterey Jack Gratin De Cartofi

Monterey Jack Gratin De Cartofi
Monterey Jack Gratin de cartofi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 198 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați lapte praf fără grăsimi instant, brânză monterey jack, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Tacos de mic dejun cu cartofi cu Bacon cu Monterey Jack, Monterey Jack Quesadillas, și Monterey Jack Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina și 1/2 cană de lapte într-o cratiță medie; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă restul de 1 1/2 căni de lapte, lapte praf și margarină. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu cu un tel de sarma, pana cand amestecul este ingrosat si bubuit. Se amestecă sare, piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Presărați usturoiul într - un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați jumătate de inele de ceapă peste usturoi; acoperiți cu jumătate de felii de cartofi. Aranjați inimile de anghinare peste cartofi. Repetați straturile cu ceapa rămasă și feliile de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
3
Se toarnă amestecul de sos peste felii de cartofi și se presară parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Coaceți, descoperit, la 350 timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Presărați uniform cu brânză Monterey Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
6
Coaceți încă 20 de minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista