O porție conține 168 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 47 de cenți pe porție. Un amestec de brânză cremă philadelphia, nucă de cocos Angel flake Baker, topping rece biciuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cheesecake De Paște Pufos În 2 Pași, Turtle S ' More Cheesecake Minis, și Strawberry Cheesecake Minis.
Instrucțiuni
1
Așezați 1 napolitană în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă căptușite cu hârtie. Bateți crema de brânză și zahărul într-un bol mare cu mixerul până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
(55 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Adăugați 2-1 / 4 căni bici rece; se amestecă bine. Lingurați în cupe de brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
3
La frigider 3 ore. Se acoperă cu biciul rece rămas și nuca de cocos chiar înainte de servire.