Această rețetă face 40 de porții cu 78 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați maioneză mayo adevărată, coajă de lămâie, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon prăjit și sparanghel cu lămâie-caper-mărar Aioli, Somon si creveti cu marar si var A. C. oli, și Somon și creveți (creveți) cu mărar și tei Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă 1/3 cană mayo și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu. Se amestecă 2 lingurițe. zest și pește. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Amestecul va fi umed.)
4
Se amestecă sucul de lămâie, usturoiul, mărarul și restul de maioneză și coaja de lămâie până se amestecă. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
5
Combinați firimiturile de pâine și untul într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați 1 Lingură. amestec de pește; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform. Formați în bilă; așezați pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit. Repetați cu amestecul de pește rămas, așezând bile la o distanță de 1 inch pe foaia de copt; aplatizați cu spatula la grosimea de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Coaceți 10 min. pe fiecare parte sau până când prăjiturile de pește se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se servește cu amestec de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stonestreet Estate Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.