Mini prăjituri cu pâine de ciocolată cu Ganache

Mini prăjituri cu pâine de ciocolată cu Ganache
Mini prăjituri cu pâine de ciocolată cu Ganache ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 403 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de pudră naturală de cacao, lapte de unt, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 233 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini-Prăjituri Cu Ganache De Ciocolată, Mini Prăjituri Portocalii Cu Ganache De Ciocolată, și Torturi de lavă de ciocolată topită din catifea roșie cu centru de Ganache de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 163°.frecați două mini tigăi de pâine de 3 cm de 5 cm cu scurtare sau unt și praf cu pudră de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Combinați făina, zahărul, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mic, dar adânc, și amestecați foarte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați untul moale și strângeți-l cu spatele unei linguri, acoperind amestecul de făină. Se amestecă laptele de unt. Cu un mixer de mână, bateți amestecul timp de aproximativ două minute, răzuind părțile laterale ale bolului, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Amestecați oul ușor bătut, vanilia și cafeaua răcită împreună într-un castron mic sau o cană de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se adaugă în aluat în trei părți, amestecând ușor cu o lingură până se amestecă. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
6
Coaceți pe raftul central la 325 F timp de aproximativ 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaia așezată pe o grătar timp de aproximativ 10 minute, apoi se întoarce cu grijă de la pan.To faceți ganache, încălziți crema timp de aproximativ 30 de secunde (sau doar până când este fierbinte) într-o ceașcă de măsurare sigură pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8
Lăsați să stea un minut, apoi amestecați până se topește și se omogenizează. Acest raport se îngroașă destul de repede și este mai greu de stropit, așa că pentru a stropi, transferați într-o pungă cu fermoar (cea mai bună sarcină grea este cea mai bună, dar obișnuită este în regulă dacă aveți grijă să nu o rupeți) tăiați puțin din colțul de jos al pungii, apoi strângeți linii de ganache peste pâini. Se răcește pentru a seta ganache.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista