Mini Chimichangas
Reteta Mini Chimichangas ar putea satisface pofta ta Mexican în jurul valorii de 1 oră și 15 minute. Această rețetă face 14 porții cu 360 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de smântână, ambalaje pentru rulouri de ou, salsan și cremă suplimentară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Chimichangas De Pui, Mini Chimichangas De Pui, și Mini Chimichangas De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă condimentele taco și apa. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Într-un castron mare, combinați brânza, smântâna și ardeii iute. Se amestecă amestecul de carne de vită.
Așezați un înveliș de rulou de ou pe suprafața de lucru cu un punct orientat spre dvs.
Așezați 1/3 cană de umplutură în centru. Îndoiți treimea inferioară a ambalajului peste umplutură; pliați în laturi.
Periați punctul de sus cu albuș de ou; rulați pentru a sigila. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura. (Păstrați ambalajele rămase pentru rulouri de ou acoperite cu hârtie cerată pentru a evita uscarea.)
Într-o cratiță mare, încălziți 1 in. de ulei la 375. Prăjiți chimichangas timp de 1-1 / 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se servește cald cu salsa și smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. SeaGlass ros nr de Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Seaglass Rose de Pinot Noir]()
Seaglass Rose de Pinot Noir
O frumoasă reflectare a terroirului de coastă curat al Județului Monterey, Rosul se deschide cu căpșuni sălbatice parfumate și petale de trandafir uscate pe nas. Arome de cireșe Suculente șizmeura coaptă este echilibrată de aciditatea răcoritoare și de un finisaj clar și curat. Acest vin vibrant este un partener de meniu divers, împerechindu-se excepțional de bine cu prosciutto și prăjituri de pepene galben sau crab cu aioli picante.