Miere usturoi BBQ sos II
Reteta miere usturoi BBQ sos II este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 483 calorii. Această rețetă servește 4. 32 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, piper măcinat, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest sos. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sos de grătar Vegan de casă, Cotlet de porc cu sos de miere-usturoi, și Sparanghel beat cu sos de miere-usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu mic, amestecați ketchup, usturoi, 1 cană de apă, sos fierbinte, miere, melasă, zahăr brun, sos Worcestershire, sos de soia, sare, condimente Cajun, boia, ardei roșu, piper alb și piper negru. Lăsați amestecul să fiarbă aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mic, dizolvați amidonul de porumb în 1 lingură de apă. Reglați cantitatea de apă după cum este necesar pentru a dizolva complet amidonul de porumb. Se amestecă în amestecul de sos. Continuați să fierbeți aproximativ 15 minute.
Se amestecă untul în amestecul de sos. Continuați să fierbeți amestecul încă aproximativ 15 minute sau până când untul este topit și sosul a început să se îngroașe.
Serviți peste carnea pregătită după dorință.