Miere-Migdale Panglica Franceză
Miere-migdale panglica franceză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 20 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 104 calorii. Dacă aveți la îndemână apă, miere, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 10%. Încercați Unt De Arahide, Banane & Miere Umplute Migdale Crusted Toast Franceză, Împletitură De Scorțișoară De Migdale, și Împletitură De Migdale De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți aluatul; se taie în 3 bucăți egale. Formați fiecare porțiune într-o frânghie.
Așezați frânghii pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; (nu vă întindeți). Frânghii de împletitură; ciupiți capetele libere pentru a sigila.
Combinați mierea, apa și ghimbirul, amestecând bine.
Periați aluatul împletit cu jumătate de amestec de miere.
Coaceți panglica la 350 timp de 20 de minute.
Scoateți din cuptor; periați cu amestecul de miere rămas.
Coaceți încă 10 minute sau până când pâinea sună goală când este bătută.
Scoateți imediat din foaia de copt.