Miere-Ceai Verde Fizz

Miere-Ceai Verde Fizz
Miere-ceai verde Fizz necesită în jur 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 175 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți ghimbir, miere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează bine ca o băutură foarte preț rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Homemade Starbucks Ceai Verde Frappuccino, Fasole verde cu vinetă de muștar de miere din 'cartea de bucate cu miere proaspătă', și Ceai Cu Gheață Thailandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pungi de ceai abrupte în apă clocotită conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă mierea și zahărul până se dizolvă; se răcește complet (aproximativ 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Combinați ceaiul, berea de ghimbir răcită și sucul proaspăt de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
CeaiCeai
3
Se servește peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
4
Notă: Am testat cu ceai Tazo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista