Midii în sos de cremă Curry

Midii în sos de cremă Curry
Midii în sos de smântână Curry ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 581 calorii. Pentru $ 3.69 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți suc de lămâie, smântână grea, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Midii Usturoi Cu Cremă De Curry, Midii În Sos Curry, și Scoici și midii în sos Curry thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-un cuptor olandez mare sau oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați pudra de curry și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
3
Adăugați ceapa, țelina, șalotele, usturoiul, 1/2 linguriță sare și piper după gust; gătiți până când legumele sunt translucide, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați vinul și 1/4 cană de apă și aduceți la fierbere la foc mare. Amestecați midii; acoperiți și gătiți, agitând oala ocazional, până când midiile se deschid, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Transferați midiile deschise într-un bol folosind o lingură pliată (aruncați orice care nu se deschide). Acoperiți vasul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați smântâna în oală cu lichidul de gătit și legumele; se aduce la fierbere și se gătește până se reduce la jumătate, 5 până la 8 minute. Se amestecă coniacul și sucul de lămâie. Întoarceți midiile în oală și amestecați pentru a acoperi cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
ConiacConiac
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Se servește cu pene de lămâie și felii de baghetă prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
BaguetteBaguette
8
Fotografie de Christopher Testani

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista