Mazăre pentru bebeluși cu slănină și praz crocant
Mazăre pentru bebeluși cu slănină și praz crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 214 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 96 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de mazăre, sare și piper, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Salată de sfeclă cu praz crocant și slănină, Mazăre pentru bebeluși cu slănină și migdale, și Mazăre Verde Cu Slănină Crocantă.
Instrucțiuni
Se spală bine prazul și se usucă. Într-o cratiță mare, încălziți 1/2 inch de ulei până la sclipire.
Adăugați toate, cu excepția a 1/2 cană de praz și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc, 10 până la 12 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați prazul pe o hârtie peplacă cu coajă. Aruncați uleiul. Se condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie mare, adâncă, gătiți slănina la foc moderat, rotind o dată, până devine aurie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie și sfărâmați.
Adăugați restul de 1/2 cană de praz și cimbru în grăsimea din tigaie și gătiți la foc moderat până când prazul se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați 1/2 cană din bulionul bogat de curcan și gătiți la foc moderat până se reduce la jumătate, aproximativ 7 minute.
Adăugați smântâna grea și gătiți la foc moderat până când se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute. Se amestecă mazărea, slănina mărunțită și restul de 1/2 cană de bulion și se aduce la fierbere. Aruncați crenguțele de cimbru. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați amestecul de amidon de porumb și gătiți până când sosul este ușor îngroșat, 3 până la 4 minute.
Transferați mazărea într-un castron și acoperiți cu prazul crocant chiar înainte de servire.