Mazăre cu ochi negri cu Ham Hock
Black Eyed Peas cu Ham Hock ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 158 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, cimbru, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, Creveți cu ardei negru și mazăre cu ochi negri, și Mazăre Cu Ochi Negri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km.
Încălziți uleiul în oală și transpirați ceapa la foc mediu până devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați țelina și usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Adăugați jaretul și suficientă apă pentru a acoperi complet jaretul.
Adăugați ardeii iute, frunza de dafin, cimbru și piper. Aduceți apa la fierbere, apoi acoperiți oala și transferați-o în cuptor. Gatiti 1 ora.
După 1 oră, adăugați mazărea cu ochi negri în oală și puneți oala înapoi în cuptor, de data aceasta neacoperită. Gatiti inca 1 1/2 ore sau pana cand fasolea si carnea de porc sunt fragede.
Serviți cu alegerea părților laterale, cum ar fi verdeață sau varză.