Mazăre cu ochi negri și orez
Mazărea cu ochi negri și orezul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 62 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 189 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, mazăre cu ochi negri, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Orez cu mazăre cu ochi negri, Orez Tex-Mex și mazăre cu ochi negri, și Orez cu un singur fel de mâncare și mazăre cu ochi negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți mazărea cu ochi negri într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală la foc mediu; gatiti si amestecati sunca pana se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Adăugați ceapa, ardeiul gras verde și usturoiul; se sotează până când ceapa este fragedă, aproximativ 10 minute.
Adăugați mazăre cu ochi negri, apă, frunze de dafin, boia de ardei, sare și piper negru; acoperiți oala cu un capac și fierbeți până când mazărea este fragedă, 40 până la 50 de minute.
Îndepărtați frunzele de dafin din amestecul de mazăre cu ochi negri și amestecați orezul. Se fierbe până se evaporă tot lichidul, încă 5 până la 10 minute.