Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Ciuperca Masala și vinetele (vinete) ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 132 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, vinete, pudră de chili și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Vinete Umplute Cu Ciuperci (Vinete), Vinete Coapte (Vinete) Ala Ce CE Cu Sos De Ciuperci De Roșii, și Vinete (Vinete) Ciuperci Feta Pesto Pizza.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.