Gluten-Free marți: un castron tort de ciocolata ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 741 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Marți fără Gluten: tort cu condimente de dovleac cu ciocolată fără alergeni, Tort De Ciocolată Fără Gluten Cu Un Castron, și Marți Fără Gluten: Tort Cu Lapte Bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți două tigăi rotunde de 8 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un bol mare de amestecare, amestecați ingredientele uscate. Pentru acest tort, am folosit pudră naturală de cacao. Din fericire, pudra de cacao procesată în Olanda funcționează la fel de bine. Folosește orice îți place. O prăjitură făcută cu pudră de cacao procesată olandez va fi mai închisă decât una făcută cu pudră de cacao naturală. Acest pas este important din cauza gumei de xantan prezente. Doriți ca guma de xantan să fie distribuită uniform pe toate ingredientele uscate înainte de a adăuga ingredientele umede. Acest lucru va împiedica guma de xantan să se aglomereze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Gumă Xantan
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Adăugați ingrediente umede.
4
Se amestecă până se formează un aluat neted. Vrei ca aluatul să fie bine amestecat. Nu trebuie să rămână buzunare de ingrediente uscate. Aluatul final va avea o consistență ușor groasă.
5
Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite. Îmi pulverizez tigăile cu spray de gătit antiaderent fără gluten. De asemenea, le puteți unge cu scurtare vegetală și praf tigăile cu pudră de cacao. Depinde de tine!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea Legumelor
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Hârtie De Orez
6
Coaceți pentru coacere timp de 30 până la 35 de minute. O scobitoare introdusă în centrul prăjiturilor ar trebui să iasă curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Odată ce prăjiturile ies din cuptor, lăsați-le să se răcească în tigaie timp de aproximativ 5 minute și apoi întoarceți-le pe o grătar pentru a se răci. Acest lucru permite aburului să scape din tort și previne un tort gumos. Tortul s-ar putea scufunda puțin în centru pe măsură ce se răcește. Acest lucru este normal și permite mai multă glazură! Mmmm....mai multă glazură. Unde rămăsesem?
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummies
Bomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Odată ce tortul este rece, gheață după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
9
Glazură De Ciocolată: Cremă De Unt De Ciocolată De Bază
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane Cu Jeleu De Portocale
10
Într-un bol mediu de amestecare, amestecați împreună zahărul pudră, pudra de cacao și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Hârtie De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Într-un bol mare de amestecare, smântână unt până la lumină și pufos. Aproximativ 30 de secunde. (Utilizați viteză mare pe un mixer portabil sau pe suport.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Un Praf Mare De Sare Fină
12
Adăugați zahăr pudră și smântână împreună timp de 10 secunde. Glazura va fi foarte groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Roșii De Soare Nu
Bomboane Cu Jeleu De Portocale
13
Se toarnă uniform lapte și extract de vanilie peste glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Bomboane Cu Jeleu De Portocale
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
14
Amestecați, la viteză mică, timp de 45 de secunde sau până când este neted și cremos. Dacă glazura este încă rigidă, adăugați puțin mai mult lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier