Mai Tai Tiki Pops
Mai Tai tiki Pops ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 89 cenți pe porție. O porție conține 124 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de rom, lichior de portocale, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Mai Tai Tiki Pops, Lumina Mai Tai Tiki Pops, și Tort De Cocktail Tiki.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți ingredientele stratului de nucă de cocos colada cu biciul până se omogenizează. Împărțiți amestecul între șase căni de hârtie de 5 oz. Acoperiți cu folie; introduceți bastonul de ambarcațiuni (baston plat din lemn cu capete rotunde) prin folie în centrul popului. Congelați 2 până la 3 ore sau până la îngheț.
Între timp, în blender, puneți ingredientele stratului de mango Mai tai. Acoperiți; amestecați la viteză medie aproximativ 45 de secunde, oprindu-vă frecvent pentru a răzui părțile laterale, până la omogenizare. Acoperiți și refrigerați în timp ce așteptați înghețarea primului strat.
Când primul strat este înghețat, îndepărtați folia din pops.
Se toarnă amestecul de mango peste stratul înghețat. Întoarceți folia la pops pentru a ajuta la susținerea bastoanelor. Congelați aproximativ 8 ore sau până când este înghețat înainte de servire. Păstrați PoP-urile rămase acoperite în congelator.