Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați macaroane gratinate. Această rețetă servește 6 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 419 calorii. 90 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine condimentate, macaroane, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane Gratinate, Macaroane și conopidă gratinate, și Gratin de cartofi și macaroane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti macaroane conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane
2
Se pune într-un 2-qt uns. vas de copt; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu. Se amestecă făina până se omogenizează bine. Adăugați treptat lapte; aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute; reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați brânză, ceapă, sos Worcestershire, sare, piper și muștar; se amestecă până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Muștar
Brânză
Piper
Ceapă
Sare
5
Se toarnă peste macaroane și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane
6
Se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
7
Se coace, neacoperit, la 375, timp de 30 de minute.