Macaroane Alpine
Macaroanele Alpine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyere, macaroane cot, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 62%. Încercați Autoroute Alpine, Omletă Alpină, și Brownie Alpine Biscotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare și umpleți cu suficientă apă pentru a le acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până când este suficient de fraged pentru a străpunge cu o furculiță.
Scurgeți și răciți ușor, apoi îndepărtați cojile și feliați în felii groase de 1/4 inch.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x9 inci.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați macaroane și gătiți până abia fragede, aproximativ 6 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa începe să devină translucidă. Se amestecă usturoiul și se fierbe încă câteva minute.
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
Puneți macaroanele, ceapa și cartofii în vasul de copt pregătit. Condimentează cu sare și piper.
Presărați brânza Gruyere mărunțită deasupra și stropiți uniform crema pe întregul vas.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul este maro auriu, 15 până la 20 de minute.