Macaroane și brânză la cuptor

Macaroane și brânză la cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macaroane coapte și brânză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 461 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cheddar ascuțit, pesmet panko, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până pesmet panko ai putea urma acest curs principal cu Caramel Apple Crocant ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Macaroane și brânză la cuptor, și Macaroane și brânză la cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o oală mare de fierbere, apă sărată gatiti pastele la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
În timp ce pastele se gătesc, într-o oală separată, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Bateți făina și muștarul și mențineți-l în mișcare timp de aproximativ cinci minute. Asigurați-vă că este lipsit de bulgări. Se amestecă laptele, ceapa, frunza de dafin și ardeiul. Simmer timp de zece minute și scoateți frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MuștarMuștar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Temperați în ou. Se amestecă 3/4 din brânză. Condimentează cu sare și piper. Îndoiți macaroanele în amestec și turnați într-o farfurie de 2 litri. Se acoperă cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MacaroaneMacaroane
BrânzăBrânză
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
6
Topiți untul într-o tigaie sotată și aruncați firimiturile de pâine pentru a acoperi. Topiți macaroanele cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
MacaroaneMacaroane
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor și odihniți-vă timp de cinci minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Nu uitați să salvați resturile pentru macaroane prăjite și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista