Măsline coapte cu portocale și rozmarin
Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară și vegană? Măslinele coapte cu portocale și rozmarin ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 2,09 USD pe porție. O porție conține 346 calorii, 2G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vin, fulgi de piper, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Măsline marinate cu rozmarin, Chili roșu, portocală și boia, Coapte, anghinare cu ceapă, lămâie, măsline Kalamatan și rozmarin, și Măsline coapte cu portocale și dafin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Se amestecă măslinele împreună cu vinul, sucul de portocale, uleiul de măsline și usturoiul într-un vas de copt de 9x13 inch. Cuibărește crenguțele de rozmarin în măsline.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, amestecând la jumătatea coacerii.
Îndepărtați și aruncați crenguțele de rozmarin, apoi amestecați pătrunjelul, oregano, coaja de portocală și fulgii de ardei roșu.
Serviți cald sau răciți măslinele și folosiți-le pentru a acoperi o salată.