Mănâncă pentru opt dolari: Gratin de fasole

Mănâncă pentru opt dolari: Gratin de fasole
Mănâncă pentru opt dolari: gratinul de fasole ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 274 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Mănâncă pentru opt dolari: Gnocchi și Gratin de varză roșie, Mănâncă pentru opt dolari: fasole neagră și Chili de cartofi dulci, și Nu pot-mânca-doar-un rulouri de scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea într-o cratiță cu apă pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere și apoi mențineți un foc mic până când fasolea este fragedă; timpul total va varia foarte mult în funcție de fasolea dvs., dar ar trebui să începeți verificarea după 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați mai multă apă dacă este necesar în timpul gătitului. Când fasolea este complet fragedă, condimentați după gust cu sare și lăsați-le să se răcească în lichidul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o cratiță sau tigaie mică cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați legumele tăiate cubulețe și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
5
Se adaugă usturoiul și salvia și se condimentează cu sare. Gatiti 5 minute si apoi amestecati rosiile. Gatiti inca 5 minute si gustati pentru sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Scurgeți fasolea, rezervând lichidul și puneți-le într-un gratin de dimensiuni medii sau într-un vas de copt (al meu are aproximativ 8 inci pătrat și 2 adâncime). Se amestecă legumele saut și se gustă din nou sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Se toarnă suficient lichid de gătit pentru fasole pentru a acoperi aproape.
8
Stropiți cu 1/4 cană de ulei de măsline și acoperiți cu pesmetul prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
9
Coaceți timp de 40 de minute într-un cuptor de 350, aruncând o privire ocazional. Dacă gratinul se usucă, puneți cu grijă un pic de lichid de gătit cu fasole la marginea vasului, pentru a evita umezirea firimiturilor de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista