Mâncare pentru doi: Ciorbă Elvețiană cu roșii și naut
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Mâncare pentru doi: Bietă Elvețiană cu roșii și naut ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 271 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână năut, piper, roșii prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Năut și Bietă Elvețiană, Chard Elvețian Și Năut, și Pui fiert cu năut și Bietă Elvețiană.
Instrucțiuni
Dacă utilizați năut uscat: înmuiați peste noapte în apă rece pentru a acoperi cu aproximativ 3 inci.
Scurgere. Într-o oală medie, aduceți năutul și 2 1/2 căni de apă la fierbere. Acoperiți, coborâți focul și fierbeți până se înmoaie. Ar trebui să verificați după o oră, dar acest lucru ar putea dura până la 3 ore.
Puneți uleiul într-o oală largă, medie, la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați usturoiul și amestecați timp de 20 de secunde.
Adăugați roșiile și amestecați un minut.
Adăugați tulpinile de smog și amestecați timp de 2 minute.
Adăugați frunzele de smog și amestecați până se ofilesc.
Adăugați nautul, lichidul de gătit, sarea și 3/4 cană de apă (dacă folosiți naut conservat, scurs, adăugați-le acum împreună cu 3/4 cană de apă sau stoc; ușor de sare).
Se amestecă bine. Gatiti la foc mediu, neacoperit, timp de 20 de minute, amestecand ocazional. Ar trebui să rămână puțin suc gros în partea de jos a oalei când terminați. Gust pentru sare și piper.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei, stropit cu uleiul de măsline extravirgin bun.