Lime Chiffon Pie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 140 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 208 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți gelatină cu aromă de jeleu, apă, cuburi de gheață și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Sifon Fără Coacere, Tort De Sifon Cu Var, și Lime Chiffon Desert.
Instrucțiuni
Se adaugă apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați suficientă gheață în apă rece pentru a face 1 cană.
Se adaugă în gelatină; se amestecă până se topește gheața.
Bateti în bici rece, coaja si suc. La frigider 15 min. sau până când amestecul este suficient de gros pentru a Movila. Lingură în crustă.
La frigider 4 ore sau până când este ferm.