Lemon Rose Bundt Tort cu mini Rose Bundt prăjituri

Lemon Rose Bundt Tort cu mini Rose Bundt prăjituri
Lemon Rose Bundt Tort cu mini Rose Bundt prăjituri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 623 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, ouă, amestec de tort de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare includ Afine Lamaie Mini Bundt Prăjituri, Prăjituri Mini Meyer Lemon Bundt, și Mini prăjituri cu lămâie Bundt cu umplutură de caș de lămâie (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pulverizați o tigaie Rose Bundt și mini Rose Bundt pan cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
3
Într-un mixer echipat cu atașamentul de măturică, combinați amestecul de tort, amestecul de budincă, ouăle și soda de trandafir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se adaugă ulei, se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Împărțiți aluatul în tigăi pregătite, coaceți până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 35 de minute pentru tortul mare, aproximativ 20 de minute pentru mini prăjituri.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Se răcește pe rafturile de sârmă.
7
Într-un castron, combinați zahărul cofetarilor, apa și siropul de trandafir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Bateți pentru a forma o glazură netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Turnați glazura într-o pungă de plastic resigilabilă, decupați un colț și stropiți glazura pe prăjiturile răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista