Lemon Dome
Nevoie de o garnitură fără lactate? Lemon Dome ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 353 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, amestecul de prăjituri, coaja de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Le Dome, Tort Dom umplut cu ciocolată și cremă de nuci, și Apple Dome cu Bravo Farm Special Reserve Cheddar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 F. Ungeți și făinați un vas de amestecare metalic rezistent la cuptor de 2 litri. Într-un alt castron mediu, combinați amestecul de tort, ouăle, uleiul și coaja de lămâie, împreună cu cantitatea de apă solicitată de instrucțiunile pachetului. Bateți până se combină bine.
Se toarnă aluatul în vasul pregătit.
Se introduce în cuptor și se coace până când un cuțit introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 50 de minute.
Lăsați să se răcească 20 de minute înainte de a se desface pe un raft.
Spălați și uscați vasul în care ați copt tortul. Tapetați-l cu folie de plastic și așezați tortul înapoi în vas (susțineți fundul, astfel încât cupola să nu se rupă). Folosind o frigăruie, străpungeți din belșug tortul, trecând în castron.
Se toarnă concentratul de limonadă deasupra.
Lăsați lichidul să se înmoaie timp de 15 minute înainte de a desface tortul cu capul în jos pe un platou. Chiar înainte de servire, pudrați ușor cu zahărul cofetarilor.