Latkes

Latkes
Latkes este un aperitiv evreu. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 48 de calorii . Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și 30 întregi servește 18 și costă 10 cenți per porție . Este perfect pentru Hanukkah . Această rețetă de la Taste of Home necesită sare și piper, ceapă verde, ulei și ceapă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Latkes; Clatite cu legume prajite din Europa si Orientul Mijlociu .

Instrucțiuni

1
Pune cartofii într-un prosop curat de in; se stoarce, rezervând lichidul într-o cană de măsurat. Dă deoparte până când amidonul din cartofi se așează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
1/2 Cană Apă Fierbinte (115 Grade F)1/2 Cană Apă Fierbinte (115 Grade F)
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
2
Scurgeți lichidul de deasupra; pune amidonul de cartofi deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
3
Într-un castron mare, combinați cartofii, ceapa, oul, sarea, piperul și amidonul din cartofi rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
1/2 Cană Apă Fierbinte (115 Grade F)1/2 Cană Apă Fierbinte (115 Grade F)
Fire De șofran Sau 1 Linguriță De Turmeric MăcinatFire De șofran Sau 1 Linguriță De Turmeric Măcinat
1 Cană De Roșii Uscate La Soare (din Borcan, Sau Dacă Sunt Deshidratate înmuiate în Apă Caldă)1 Cană De Roșii Uscate La Soare (din Borcan, Sau Dacă Sunt Deshidratate înmuiate în Apă Caldă)
Halbă 9 Uncii Lichide De Apă Proaspăt FiartăHalbă 9 Uncii Lichide De Apă Proaspăt Fiartă
Decoratiuni Cu BomboaneDecoratiuni Cu Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cesti De Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspat Sau Congelat, Dezghetat4 Cesti De Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspat Sau Congelat, Dezghetat
4
Încinge 2 linguri de ulei într-o tigaie mare. Modelați amestecul de cartofi cu 2 linguri în chifteluțe; se pune in ulei incins, apasand usor pentru a se aplatiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Apă Fierbinte (115 Grade F)1/2 Cană Apă Fierbinte (115 Grade F)
Micro Mentă, Pentru OrnatMicro Mentă, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie, Coaja Taiata BucateleLamaie, Coaja Taiata Bucatele
5
Se prăjește până se rumenește, aproximativ 1-1/2 minute pe fiecare parte.
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Serviți imediat sau puneți la cuptorul cald până când este gata de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Crengute De Rozmarin Proaspat, Descapate Si Tocate Marunt, Cam 2 Linguri3 Crengute De Rozmarin Proaspat, Descapate Si Tocate Marunt, Cam 2 Linguri
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Revista