Latkes
Latkes este un aperitiv evreu. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 48 de calorii . Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și 30 întregi servește 18 și costă 10 cenți per porție . Este perfect pentru Hanukkah . Această rețetă de la Taste of Home necesită sare și piper, ceapă verde, ulei și ceapă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Latkes; Clatite cu legume prajite din Europa si Orientul Mijlociu .
Instrucțiuni
Pune cartofii într-un prosop curat de in; se stoarce, rezervând lichidul într-o cană de măsurat. Dă deoparte până când amidonul din cartofi se așează.
Scurgeți lichidul de deasupra; pune amidonul de cartofi deoparte.
Într-un castron mare, combinați cartofii, ceapa, oul, sarea, piperul și amidonul din cartofi rezervat.
Încinge 2 linguri de ulei într-o tigaie mare. Modelați amestecul de cartofi cu 2 linguri în chifteluțe; se pune in ulei incins, apasand usor pentru a se aplatiza.
Se prăjește până se rumenește, aproximativ 1-1/2 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Serviți imediat sau puneți la cuptorul cald până când este gata de servire.