Languste fript cu sos de cocktail de hrean

Languste fript cu sos de cocktail de hrean
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 83 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână tulpini de țelină, lămâi, frunze de dafin turcești și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Friptură Friptă Cu Sos De Hrean, Friptură De Fustă Friptă Cu Sos De Scufundare De Hrean, și Kebab de creveți fript cu sos de smântână cu hrean-ierburi.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 4 ingrediente și 3 lingurițe de hrean într-un castron mediu pentru a amesteca. Condimentați după gust cu piper negru proaspăt măcinat și mai mult hrean, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
HreanHrean
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Transferați în castron mic. Faceți înainte: sosul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Pentru languste;
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
4
Combinați primele 7 ingrediente într-o oală mare de 10 până la 12 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați 4 litri de apă și 2 linguri de sare. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până se dizolvă sarea. Se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
6
Adăugați languste și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
7
Se ia de pe foc.
8
Adăugați cuburi de gheață în oală pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Lăsați langustele să stea în lichidul de gătit 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
10
Folosind lingura cu fante, transferați toate langustele într-un castron mare. Rezervați 10 languste întregi pentru garnitură. Lucrul cu restul de languste 1 la un moment dat, țineți capul și corpul cu 1 mână și răsuciți porțiunea de coadă cu mâna opusă. Aruncați porțiunea capului. Scoateți coaja de pe coadă și curățați coada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
11
Așezați coada într-un castron mediu. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și răciți cozile și rezervați 10 languste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Împărțiți langustele curățate în mod egal între 10 feluri de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
13
Se ornează cu languste întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
14
Serviți languste cu sos de cocktail și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail
Pană De LămâiePană De Lămâie
LangusteLanguste

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Vin Spumant

Langustele pot fi asociate cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista