Lambrusco-smochine braconate cu înghețată de fasole de vanilie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați smochine braconate cu Lambrusco cu înghețată de fasole de vanilie. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.68 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 344 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, smochine, înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Piersici La Grătar, Cireșe Braconate Și Înghețată De Fasole De Vanilie, Înghețată De Vanilie Chai, și Cupcakes cu fasole de vanilie umplute cu cremă de ciocolată cu glazură de fasole de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați coaja, vinul, zahărul, scorțișoara și anasonul stelat într-o tigaie mică cu sos. Aduceți amestecul la fierbere și apoi opriți focul și lăsați ingredientele să se absoarbă câteva ore sau până peste noapte.Tăiați smochinele și tăiați-le pe jumătate pe lungime. așezați-le cât mai aproape de un singur strat, tăiați partea în jos în fundul unei tigaie mari. Se strecoară amestecul de Lambrusco peste smochine. Nu vă faceți griji dacă nu le acoperă complet. Aruncați solidele. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți, netulburat până când smochinele se înmoaie oarecum, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură răsturnați cu grijă fiecare Smochină, ungându-l cu lichidul; gatiti si inca 2 sau 3 minute.
Transferați smochinele în șase boluri de servire cu fețe joase. Se strecoară semințele din lichidul rămas și apoi se readuce în tigaie și se fierbe până se reduce la o cocnsistență siropoasă. Aproximativ 10 minute.
Puneți o lingură de înghețată în fiecare castron și adăugați sosul îngroșat cât este încă fierbinte. Înghețata se va topi făcând un desert delicios de sfârșit de vară.