Keema (carne măcinată în stil indian)

Keema (carne măcinată în stil indian) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 4 și costă 2,81 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine , 40 g de grăsimi și un total de 511 calorii . Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 77 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de miel măcinat, garam masala, usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 74% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: preparat principal din carne de vită măcinată cu condimente la India , salată de varză în stil indian și aluniță ușoară de pește (tocană de pește în stil indian de sud cu nucă de cocos) .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și grea, la foc mediu, gătiți mielul măcinat până se rumenește uniform. În timp ce gătiți, despărțiți cu o lingură de lemn până se sfărâmă.
Transferați carnea de miel gătită într-un castron și scurgeți toată grăsimea, cu excepția unei linguri.
Se caleste ceapa pana devine moale si translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și se prăjește 1 minut. Se amestecă garam masala și sarea și se fierbe 1 minut. Întoarceți mielul rumenit în tigaie și adăugați pasta de roșii și bulionul de vită. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 până la 15 minute sau până când carnea este complet gătită și lichidul s-a evaporat.