Kebab-urile de pui și ardei roșu sunt un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 93 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudra de curry madras, jumătățile de piept de pui, ardeii grași și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kebab de pui și piper, Pui de lămâie și kebab de ardei Shishito, și Kebab De Pui La Grătar Cu Baie De Piper Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați 12 frigarui de lemn în apă rece timp de 15 minute. Infilați puiul, alternând cu ardeii grași, pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Transferați într-un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Într-un castron mic, bateți sosul de soia cu uleiul de măsline și pudra de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă marinada peste kebaburi și se lasă la marinat timp de 10 minute sau până la 1 oră, întorcându-se de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
5
Între timp, aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Grătiți kebab-urile la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
6
Se scoate de pe grătar, se unge cu untul topit și se servește.