Jambalaya lui Bubba

Jambalaya lui Bubba
Rețeta Jambalayanului lui Bubba este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă servește 12. O porție conține 331 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1044 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, pui, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Shrimp Po 'Bubba' s, Cel mai bun sos BBQ al lui Bubba, și Unchiul Bubba ' s Seafood Pot Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați slănină și gătiți până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Îndepărtați bucățile de slănină cu o lingură pliată și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Adăugați țelina, ardeiul gras și ceapa în picăturile de slănină și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Ardei GrasArdei Gras
țelinățelină
CeapăCeapă
5
Adăugați șunca, puiul și cârnații în oală și turnați roșiile, bulionul de vită și bulionul de pui. Condimentează cu cimbru și condimente Cajun. Aduceți la fierbere și adăugați orezul. Aduceți la fierbere, apoi întoarceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute, până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
Supă De PuiSupă De Pui
Bulion De VităBulion De Vită
TomateTomate
Pui întregPui întreg
CârnațiCârnați
CimbruCimbru
OrezOrez
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se amestecă creveții și slănina chiar înainte de servire și se încălzește. Dacă folosiți creveți nefierți, lăsați-l să gătească aproximativ 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Joyce Vineyards Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Livadia Albarino
Livadia Albarino
Vioi și oțel stil spaniol Albari cca Este viu proaspete cu spori aromatice și aciditate racy. Crisp și răcoritor cu măr verde tartă, piersică albă și citrice zesty, împreună cu Sones umede, groapă de caise și o soluție salină de udare a gurii, ceea ce face un sipper grozav de vară.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista