Huevos Endiablados
Huevos Endiablados este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 128 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați paprika, muștar dijon, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Huevos Ree-os, Huevos Rancheros, și Huevos Shakshukos.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se scoate de pe foc și se lasă ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Scoateți ouăle din apa fierbinte, răciți-le sub apă curgătoare rece și coajați. Se lasă să se răcească complet, aproximativ 20 de minute.
Feliați fiecare ou pe jumătate pe lungime, îndepărtați gălbenușurile și așezați-le într-un bol. Puneți albii deoparte pe un platou de servire. Se amestecă gălbenușurile împreună cu ton, ceapă roșie, maioneză, muștar Dijon, usturoi, boia afumată și sare până se omogenizează și se combină. Umpleți fiecare jumătate de albus de ou cu aproximativ o lingură de umplutură.
Garnisiți cu boia afumată.