Hash de varză de Bruxelles cu slănină, alune și mentă
Hash de varză de Bruxelles cu slănină, alune și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 257 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,32 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă verde, unt, varză de Bruxelles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles și hașiș de slănină, Varză de Bruxelles și Hash de slănină cu ou prăjit, și cartofi dulci, varză de Bruxelles și hașiș de slănină.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scurgeți, rezervând 2 linguri de grăsime. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Topiți untul cu grăsime de slănină rezervată în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați varză de Bruxelles, alune și ceapă verde. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, 7-10 minute sau pana cand mugurii sunt usor ofiliti si fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Ceapa Verde
Alune
Varză
5
Condimentează cu sare kosher și piper. Aruncați cu slănină mărunțită și mentă chiar înainte de servire.