Această rețetă servește 8 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 252 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, sare, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Șuncă și Stromboli Elvețieni, Șuncă și Stromboli Elvețieni, și Șuncă și Stromboli Elvețieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Urmați instrucțiunile producătorului pentru plasarea făinii și a următoarelor 6 ingrediente (făină prin muștar) în tigaia de pâine și selectați ciclul aluatului; porniți mașina de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Pâine
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Mașină De Pâine
Pâine Pan
Cuțit
2
Scoateți aluatul din mașină (nu coaceți). Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați timp de 30 de secunde. Acoperiți aluatul și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Rulați aluatul într-un oval de 10 x 8 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
4
Presărați șunca și brânza pe jumătate de oval, pe lungime, lăsând o margine de 1 inch. Îndoiți aluatul peste umplutură și apăsați marginile și capetele împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Aluat
șuncă
5
Acoperiți o foaie mare de copt cu hârtie pergament și praf cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
6
Așezați pâinea, cu cusătura în jos, pe tigaia pregătită. Faceți 3 tăieturi diagonale de 1/4 inch adâncime pe partea superioară a pâinii folosind un cuțit ascuțit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
7
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Descoperă aluatul; perie cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ouă
9
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până se rumenesc. Se răcește ușor.