Halibut sotat cu topping de eșalotă de Pecan

Halibut sote cu topping de eșalotă Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 326 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $6.12 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, pătrunjel, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Halibut sotat cu topping de eșalotă de Pecan, Halibut la grătar cu unt de busuioc-șalotă, și Halibut Fript Cu Sos Cald De Șalotă De Lămâie.
Instrucțiuni
Se usucă halibutul și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotează peștele, întorcându-se o dată, până devine auriu și tocmai gătit, 4 până la 6 minute în total.
Se transferă pe farfurii și se menține cald, acoperit lejer cu folie.
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie și gătiți șalota la foc moderat, amestecând ocazional, până la auriu pal, 3 până la 4 minute.
Adăugați nuci pecan și saut la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, aproximativ 3 minute.
Se adaugă untul și se amestecă până se topește.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați coaja, pătrunjelul și sarea și piperul după gust.
Presărați topping de șalotă de pecan peste pește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.