Gyros cu ridiche Tzatziki

Gyros cu ridiche Tzatziki
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gyros cu ridiche Tzatziki. O porție conține 703 calorii, 38g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $5.1 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 13 fani. Dacă aveți buzunare pita, coajă de lămâie, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Gyros cu ridiche Tzatziki, Gyros De Pui La Grătar Cu Tzatziki, și Gyros de pui cu sos Tzatziki.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați vinul, sucul de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul, coaja de lămâie, oregano, rozmarinul și piperul într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă jumătate din amestec peste miel și se întoarce pentru a acoperi complet. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 8 ore și până la 24 de ore. Dați la frigider amestecul rămas pentru a-l folosi pentru ungere în timp ce carnea se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Cu o oră înainte de grătar, scoateți mielul din frigider și marinada și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune cu un atașament rotisor la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Presărați întregul miel cu sare și piper și atașați mielul la rotisor conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Rulați și legați cu sfoară de măcelar la intervale de 1 inch. Grătiți până când mielul atinge o temperatură internă pe un termometru pentru carne de 170 grade F, 1 oră 15 minute până la 1 oră 30 minute pentru grătarul cu gaz și 1 oră 45 minute până la 2 ore pentru grătarul cu cărbune. Timpul de gătit va depinde de tipul de grătar și de cât de fierbinte este cărbunele. Ungeți frecvent carnea cu amestecul de vin rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți din rotisor, puneți o tăietură mare și odihniți-vă timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Feliați mielul peste Bob în felii subțiri de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
9
Așezați mai multe felii de miel în centrul fiecărei pâini plate, deasupra cu câteva roșii de prune la grătar, stropiți cu Vinaigreta, împrăștiați oregano proaspăt deasupra și deasupra cu ridiche Tzatziki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
Prune RoșiiPrune Roșii
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Pâine PlatăPâine Plată
TzatzikiTzatziki
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
10
Încălziți un grătar la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Ungeți roșiile cu ulei și condimentați cu sare și piper pe ambele părți. Grătiți până când este ușor carbonizat și moale. Întoarceți și grătiți cealaltă parte până când este ușor carbonizată și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Bateți oțetul, sucul de lămâie, muștarul, mierea și sarea și piperul. Bateți încet uleiul de măsline până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Așezați ridichile și ceapa într-o strecurătoare medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
14
Așezați o farfurie mică deasupra și lăsați să stea peste un castron timp de 30 de minute pentru a scurge lichidul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Transferați amestecul de ridiche scurs într-un castron mediu și adăugați iaurtul, usturoiul, mărarul, coaja de lămâie, sarea și piperul. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 1 zi înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș8creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat8creveți și cu veneUlei de Canola, pentru grătarUlei de Canola, pentru grătar23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmMuștar DijonMuștar Dijon23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmărar proaspăt tocatmărar proaspăt tocat3cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin8cuișoare1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilIaurt grecescIaurt grecesc12 lingurițe de pudră de usturoir mierer miere0Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare8creveți și cu veneSare KosherSare Kosher2kilogramepicior dezosat de miel (aproximativpicior dezosat de miel (aproximativ1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors1Zest de lamaieZest de lamaie1Oreos dublu umplutnonpareils argintiinonpareils argintii1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline grecesc extra-virgin, plus mai mult pentru stropireulei de măsline grecesc extra-virgin, plus mai mult pentru stropire1lasădin 3 crengute mari oregano, plus mai mult pentru serviredin 3 crengute mari oregano, plus mai mult pentru servire8creveți și cu veneBuzunare plate sau pita, încălzite pe grătar, pentru servireBuzunare plate sau pita, încălzite pe grătar, pentru servire8roșii de prune, capete îndepărtate, tăiate în runde foarte groaseroșii de prune, capete îndepărtate, tăiate în runde foarte groase1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilridiche rasă finridiche rasă fin0smallsceapă roșie, rasă finceapă roșie, rasă fin63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1lasădin 3 crengute mari rozmarindin 3 crengute mari rozmarin8creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)
DificultateExpert
Gata În13 hrs
Porții8
Scor De Sănătate34
Revista